Brasserie Oostgaag

Brasserie Oostgaag

Brasserie Oostgaag staat voor gezellig lunchen of dineren. “Bourgondisch” genieten in Midden delfland. Wij werken graag met streekproducten, houden van vers en lekker eten. Niet teveel “poespas”. Heeft u zin in een borrel of een bite dan kan dat in onze Vogeltjesbar of op de vide van onze brasserie.

Menukaart

Menukaart

High Tea

High Tea

Iets te vieren, uitgebreid bijpraten met familie of vrienden? Een High tea is echt een feestje. Een tafel voor lekkers en goed gezelschap. Bij Brasserie Oostgaag kunt u terecht voor een heerlijke high tea. De High tea kan je natuurlijk nog lekkerder maken met een flesje Prosecco of Champagne. De high tea is uitsluitend op reservering.

Heeft u vragen of wilt u reserveren. Neem dan gerust contact met ons op.

Groepen

Groepen

Ben je op zoek naar de perfecte locatie om iets te vieren of om gewoon gezellig samen te lunchen, dineren of te borrelen in de omgeving van het Westland. Bij Brasserie Oostgaag hebben we een zeer gevarieerd aanbod van groepsarrangementen, waardoor we altijd in uw wensen kunnen voorzien. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een leuke aanvulling voor uw feest? Onze partner verzorgd diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld een workshop boogschieten, Expeditie Robinson arrangement, een gezellige Pub quiz of ontmantel de bom bij een spannende Escape Box, bekijk de website www.event-masters.nl voor de mogelijkheden.

 

Private dining

Private dining

Wilt u genieten van een diner in een eigen afzonderlijke ruimte waarbij geen andere gasten aanwezig zijn, dan kunt u bij Brasserie Oostgaag kiezen uit verschillende ruimtes voor private dining. De Bedsteekamer is al beschikbaar vanaf 8 personen, maar u kunt ook tot 150 personen een diner of lunch in de “Stal” of de “Serre” reserveren . Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Condoleances

Condoleances

Ook voor condoleance bijeenkomsten kunt u terecht bij Brasserie Oostgaag.

Wij nemen u enkele zorgen uit handen, en leveren een mooie bijdrage aan het aanstaande afscheid. De afscheidsbijeenkomst wordt op een persoonlijke en hartelijke wijze verzorgd. Graag nemen wij de tijd om met u uw persoonlijke wensen en mogelijkheden te bespreken.

U kunt bij ons uw gasten ontvangen met koffie en thee, daarnaast behoort een aangeklede borrel ook tot de mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij ook diverse arrangementen op maat voor u verzorgen. Uw persoonlijke wensen staan hierbij voorop.

Foto’s

Foto’s

           

Historie

Historie

De boerderij is in 1778 geheel verbouwd en bestaat uit drie gedeeltes: de Stal, de Serre en de Deel. Vanaf 1964 dient de boerderij als restaurant, waarin iedere ruimte zijn eigen identiteit heeft en diverse mogelijkheden biedt voor u en uw gezelschap. Zo kunt u, ongeacht de gelegenheid, bij ons heerlijk genieten van een smaakvolle lunch, diner of een mooi glas wijn met een schitterend uitzicht over de polder.

De naam de Lickebaertshoeve vindt u wellicht te voor de hand liggend, maar dan bent u op het verkeerde been gezet. De Lickebaertshoeve bestond al voordat er gerechten werden geserveerd in het restaurant. De Lickebaertshoeve is afgeleid van de term ‘Lickebaert’. Dit is een oud gemaal dat vroeger op de plek van de boerderij het water uit de rivier “likte” met zijn “baarden” om naar hoger gelegen water te malen. Het Lickebaertsgemaal bestaat niet meer, maar de naam leeft voort in onze boerderij.