Brasserie Oostgaag

Brasserie Oostgaag

Brasserie Oostgaag staat voor gezellig lunchen of dineren. “Bourgondisch” genieten in Midden delfland. Wij werken graag met streekproducten, houden van vers en lekker eten. Niet teveel “poespas”. Heeft u zin in een borrel of een bite dan kan dat in onze Vogeltjesbar of op de vide van onze brasserie.

Menukaart

Menukaart

LUNCH


DINER


DESSERTS & DRINKS

Groepen

Groepen

Ben je op zoek naar de perfecte locatie om iets te vieren of om gewoon gezellig samen te lunchen, dineren of te borrelen in de omgeving van het Westland. Bij Brasserie Oostgaag hebben we een zeer gevarieerd aanbod van groepsarrangementen, waardoor we altijd in uw wensen kunnen voorzien. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Private dining

Private dining

Wilt u genieten van een diner in een eigen afzonderlijke ruimte waarbij geen andere gasten aanwezig zijn, dan kunt u bij Brasserie Oostgaag kiezen uit verschillende ruimtes voor private dining. De Bedsteekamer is al beschikbaar vanaf 8 personen, maar u kunt ook tot 150 personen een diner of lunch in de “Stal” of de “Serre” reserveren . Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Condoleances

Condoleances

Ook voor condoleance bijeenkomsten kunt u terecht bij Brasserie Oostgaag.

Wij nemen u enkele zorgen uit handen, en leveren een mooie bijdrage aan het aanstaande afscheid. De afscheidsbijeenkomst wordt op een persoonlijke en hartelijke wijze verzorgd. Graag nemen wij de tijd om met u uw persoonlijke wensen en mogelijkheden te bespreken.

U kunt bij ons uw gasten ontvangen met koffie en thee, daarnaast behoort een aangeklede borrel ook tot de mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij ook diverse arrangementen op maat voor u verzorgen. Uw persoonlijke wensen staan hierbij voorop.

Foto’s

Foto’s