Home

Brasserie Oostgaag

time to celebrate
Menu

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

Contact

Contact

Contact

Telefoonnummer: 010-5915175
Email: info@brasserie-oostgaag.nl

Locatie

Oostgaag 55
3155 CE
Maasland
010-5915175

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m Zondag: 11:00 – 21:30

 

Reserveren

Reserveren

Trouwlocatie

Trouwen

Foto: Madelon Tijdink photography
Brasserie Oostgaag (voormalig Lickebaertshoeve) is al jaren een begrip in Maasland en omgeving als het om bruiloften gaat. Sinds 2007 zijn wij een officiële trouwlocatie. U kunt het JA-woord geven onder ons prieel met een fantastisch uitzicht over de weilanden. Wij verzorgen uw unieke & onvergetelijke bruiloft tot in de puntjes. Trouwen in de tuin, een intiem diner in de “Bedsteekamer” of in de “Serre”, of ongedwongen een barbecue/walking diner onder onze tent. Aansluitend een knalfeest of een feestelijke borrel in de “Stal”. Alles is mogelijk! Het is tenslotte één van de mooiste dagen van jullie leven. 

Trouwen op onze prachtige locatie? Mail voor alle opties en inhoudelijke informatie naar info@brasserie-oostgaag.nl, graag maken wij een offerte op maat.

Bedrijven

Bedrijven

Brasserie Oostgaag is bij uitstek de perfecte locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of diner. Hieronder een aantal voorbeelden van de diensten die wij u kunnen bieden. Neem contact op via het contact formulier of bel 010-5915175. Wij maken graag een plan voor u op maat.

Brasserie Oostgaag

Brasserie Oostgaag

Brasserie Oostgaag staat voor gezellig lunchen of dineren. “Bourgondisch” genieten in Midden delfland. Wij werken graag met streekproducten, houden van vers en lekker eten. Niet teveel “poespas”. Heeft u zin in een borrel of een bite dan kan dat in onze Vogeltjesbar of op de vide van onze brasserie.

Catering

Catering

Brutus the smoker on tour!

Voor diverse gelegenheden komen wij graag met onze smoker Brutus heerlijke gerechten voor u bereiden. Wij bieden diverse pakketten aan en het aantal personen en drank is natuurlijk bespreekbaar!

Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Neem contact met ons op via: info@brasserie-oostgaag.nl

Winkelwagen

[woocommerce_cart]

Mijn account

[woocommerce_my_account]